Elégedett jelöltek

 

Nagyon örülök, hogy sikerült elnyerni a meghirdetett pozíciót!
Egyben meg szeretném köszönni a rugalmasságot, gyors ügyintézést a kiválasztási folyamat során! Mindenképp fogom ajánlani Önöket ismerőseimnek!
B.Z. marketing menedzser

 

Tisztelt HumanField!
Köszönettel tartozom cégüknek a gyors és – most már látható – pontos kiválasztásért, mellyel a megbízót és munkavállalót is a legjobb helyzetbe hozták terveik megvalósításához; és mindezt 3 hét alatt! Örülök annak is, hogy egy valóban ember-fókuszú folyamatot éltem át az Önök részéről. Köszönöm munkájukat és támogatásukat!
M.G. Sales menedzser  

 

Engedjék meg hogy ezúton  kifejezzem maximális elégedettségem Önök felé, amelyet munkatársuk nyújtott állásom keresésében.
Szakmai hozzáállása, pozitív szemlélete és kiemelkedő kommunikációs képessége kiemeli őt a hasonló munkakörben tevékenykedőkkel szemben.
F.L. projektvezető

 

Nagyon köszönöm a megtisztelő lehetőséget. És remélem, hogy valóban a számomra hosszú távon legjobb pozíciót sikerült kiválasztanom. 
Meg kell jegyeznem, hogy a kiválasztási folyamat során a HumanField részéről tapasztalt közvetlen, tárgyilagos, őszinte és “baráti” tárgyalási stílus különösen szimpatikus volt nekem.
K.N. szenior rendszermérnök

 

Köszönöm, az ajánlatot elfogadom!
Továbbá köszönöm a szíves és hatékony segítségüket is!
T.T. üzemvezető

 

Köszönöm szépen a segítségedet, biztos vagyok benne, hogy neked is sok szereped van abban h elnyertem az állást. 
S.P. vezető gépészmérnök

 
Nagyon meg voltam elégedve az egész folyamattal, az ügyintézés mindig gyors volt, bármilyen probléma adódott szinte azonnal kaptam rá választ. A megkeresések mindig a megbeszéltek szerint történtek és mindig megfelelő mennyiségű információval láttak el az interjúkról. Az interjúk eredményeiről igyekeztek minél több visszajelzést biztosítani, ezzel nagyban megkönnyítve a munkahely keresési folyamatot. Bátran ajánlom Őket mindenkinek!
S.B. villamosmérnök

 

Köszönöm a megkeresést, a lehetőséget, az együttműködést, valamint Melinda kitartását és türelmét. :)
R. N. építészmérnök

  

Köszönöm szépen az együttműködést, a közbenjárást és a gratulációt is! :) Hálás vagyok Önnek!
Sz.V. szenior gépészmérnök

 

Köszönöm az összes segítséget, amit az elmúlt hetekben kaptam, hogy végül én tölthessem be a meghirdetett pozíciót.
S.M. gépészmérnök