Felsővezető keresés-kiválasztás

SEGÍTÜNK ÖNNEK MEGTALÁLNI AZ IGÉNYEINEK MEGFELELŐ VEZETŐT.

 
A HumanFieldnél Dr. Molontay Patrik vezetésével külön üzletágunk foglalkozik felsővezető kiválasztással.
Mind multinacionális, mind hazai Megbízóink használják e kiemelt üzletágunk szolgáltatásait.

2017.11.
Idén novemberben megjelentünk a HVG HR+ 2018-as számában is. Szakértői cikkünket Dr. Molontay Patrik executive üzletágvezetőnk írta és a Felső vezető kiválasztás kihívásairól szól.
A cikket megtekintheti ITT

2017.11.
Idén novemberben megjelent szakértői cikkünkben a munkaerőhiány témakörét boncolgatjuk. A cikket Dr. Molontay Patrik üzletágvezető írta és a Budapest Business Journal 2017. November havi a „The Book of Lists” című kiadványban jelent meg.
A cikket megtekintheti ITT

2016.11.
Tavaly novemberben megjelent szakértői cikkünkben a felsővezető-kiválasztás kihívásairól és kilátásairól kaphat képet. A cikk Dr. Molontay Patrik, ügyvezető igazgató helyettes és executive üzletágvezető nyilatkozata alapján készült és a Budapest Business Journal 2016. november havi kiadványban jelent meg.
A cikket megtekintheti ITT

Amire büszkék vagyunk: Az imént említett szaklap listáján ismét bekerültünk a 3 legsikeresebb vezető kiválasztást végző iroda közé. A listát megtekintheti ITT!

2016.03.
Idén márciusban megjelent szakértői interjúnkban a munkaerőpiac aktuális helyzetéről kaphat képet. A cikk Dr. Molontay Patrik, ügyvezető igazgató helyettes és executive üzletágvezető nyilatkozata alapján készült és a Budapest Business Journal 2016. március havi kiadványban jelent meg.
A cikket megtekintheti ITT

2015.11.
Tavaly novemberi szakértői cikkünkben az executive search kihívásairól és a piaci átrendeződéséről kaphat képet. A cikket Dr. Molontay Patrik executive üzletágvezető írta és a Budapest Business Journal 2015. November havi a „The Book of Lists” című kiadványban jelent meg.
A cikket megtekintheti ITT

További információért keressen bennünket bizalommal!


Dr. Molontay Patrik 
Üzletág Vezető
Felsővezető kiválasztás

Mobil: +36 20 224 0469
molontay.patrik@humanfield.hu