Kik vagyunk

A HUMANFIELD Tanácsadó Iroda a nemzetközi és hazai cégek HR szolgáltatója, mind Magyarországon, mind külföldi országokban kiszolgálja a partnereit. 

Kiemelkedő szolgáltatásunk a felsővezető és  személyzet kiválasztás. Mi ezt néhány vonatkozásban speciálisan végezzük, ezért nagyon hatékonyak és gyorsak vagyunk. További szolgáltatásaink között találhatók a szervezetfejlesztés, tréningek, felmérések, Assessment Center, coaching, speciális tanácsadás, stb.),  emellett szükség szerint munkaügyi kérdésekben is tudunk segíteni. 

Cégtörténet

Cégünk 2006 óta nyújt HR szolgáltatásokat.

Irodánk Budapest központjában van, ahonnan egyrészt országos lefedettséggel dolgozunk Magyarországon, másrészt külföldi igényeket is kiszolgálunk.

Tevékenységünk a gyógyszeriparból indult, ahol 30 éves múlttal és tapasztalatrendszerrel rendelkezünk.

A személyzet-kiválasztásban bármilyen speciális pozícióra megtaláljuk az odaillő szakembert. Nagy gyakorlatunk van többek között

  • felsővezető kiválasztásban,
  • középvezető- és speciális szakember keresés-kiválasztásban (műszaki és pénzügyi területek, bármely IT szakterület, értékesítő keresés, egyéb területek)

Ma már a személyzet-kiválasztás mellett a HR szolgáltatások széles skáláját kínáljuk és szolgáltatjuk megbízóinknak, az egyéni igényekre szabott szervezetfejlesztéstől a felméréseken keresztül a tréningekig, vagy a személyes munkahelyi problémákra, kihívásokra kidolgozott coaching szolgáltatásig. Munkaügyi területen is állunk megbízóink rendelkezésére.

A HumanField Tanácsadó Iroda az ISPA tagjaként az ISPA nemzetközi irodáinak egyikeként Budapestről szolgálja ki azon Megbízóit, akik határon átívelő HR szolgáltatásokat igényelnek. Az ISPA nem csak azt jelenti, hogy a HumanField nemzetközi irodaként nemzetközi ügyfeleket képes kiszolgálni akár Magyarországon, akár külföldön, hanem biztosítéka szolgáltatásunk nemzetközi színvonalának és folyamatos fejlődésének is. 

Bármikor szívesen vesszük meglévő és leendő ügyfeleink érdeklődését, személyes látogatását a Blaha Lujza térre néző irodánkban!