Nemzetközi irodáink – ISPA

 ispa_logo2Az ISPA (International Search Partners Association) 1987-ben alakult, független HR tanácsadók társulásaként. Vezető kiválasztás és egyéb HR szolgáltatás területén is elismernek partnereink. Jelenleg 16 országban vagyunk jelen, ám irodáink száma növekszik, már az idei évben tervezzük többek között, hogy több kelet-európai képviselettel is bővülünk.

A széleskörű nemzetközi  tapasztalatot kombináljuk a helyi szakértelemmel. Forrásainkat kihasználva nemzetközileg is tudjuk biztosítani a vezető kiválasztás és egyéb HR szolgáltatásokat a legmagasabb szinten, az eltérő nemzeti sajátosságokat tiszteletben tartva.

A HumanField az ISPA tagjaként nemzetközi rálátással, ugyanakkor a magyarországi piac specialitásait napi szinten ismerve és kihasználva képes a nemzetközileg érdekelt cégeket is felsőkategóriás HR szolgáltatásaival kiszolgálni. Amellett, hogy ISPA irodáink közreműködésével vállalunk megbízásokat a Magyarország területén kívül eső HR szolgáltatás igényekre is, a Megbízóink olyan esetekben is hasznosnak ítélik meg a szolgáltatásainkat, amikor a szolgáltatás teljesítése során nemzetközi tapasztalatra is szükség lehet.

Kérjük, látogassa meg az ISPA honlapját!

http://www.ispasearch.net/about-ispa